1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com
Diervriendelijke service

Diervriendelijke service

Wij zorgen niet alleen dat uw hond de juiste coupe aangemeten krijgt, maar ook zorgen we ervoor dat ze tijdens de behandeling helemaal op hun gemak zijn. Hiervoor moeten we ons wel eens in allerlei bochten wringen.

Hygiënisch en schoon

Hygiënisch en schoon

Een schone werkomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. De trimsalon wordt iedere dag secuur schoon gehouden en we zorgen ervoor dat al onze tools schoon zijn voor we de volgende behandeling starten.

Altijd een goed resultaat

Altijd een goed resultaat

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant, rasstandaard en het vachttype dat hoort bij het hondenras en de behandeling die daarbij nodig is. Uiteraard werken we met professionele apparatuur en producten die hiervoor nodig zijn.

Kleine honden

Kleine honden

Gehele behandeling € 29,50

Dit is inclusief nagels knippen, e.v.t anaalklieren uitknijpen en wassen. Als de hond te erg geklit is rekenen wij een klitten toeslag van €5,00

Pluk honden

Pluk honden

Vanaf € 35,-

Bouviers, Schnauzers, de meeste terriërrassen en alle overige ruwharige honden worden geplukt. Dat wil zeggen dat de bovenste dode haarlaag met de hand of met een trimmes verwijderd wordt, zodat de nieuwe vacht alle ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.

Grote honden

Grote honden

Vanaf € 40,00

In de winter kunt u uw hond ook laten trimmen, eventueel kan de vacht wat langer blijven. Bedenk echter dat honden meer last van vocht dan van kou hebben en lang haar blijft lang nat. Denk niet dat trimmen onnatuurlijk is, maar bedenk dat er geen honden in de natuur voorkomen.